06-13219186 paulvanrijn@xs4all.nl

Aanbevelingen

Alhoewel ik enige weerstand heb bij het publiceren van testimonials, we ‘moeten’ tegenwoordig de meest normale diensten van mensen al meteen een beoordeling geven, begrijp ik ook dat nieuwe potentiële cliënten willen zien ‘uit wat voor hout de psycholoog gesneden’ is, dus hier volgen er enkele.

Belangrijker vind ik het echter om hier te vermelden dat ik voor iedereen die zich aanmeld ik me goed inzet en mijn best doe om tot een zo goed mogelijke behandelingsresultaat te komen. Het is eerlijk om te zeggen dat mij dat niet altijd met iedereen lukt, maar gelukkig met de meesten wel.

“Wat ik heb geleerd is om vooral anders naar dingen te kijken, zodat de problemen die ik dacht te hebben helemaal niet zo waren en dat het vooral kwam omdat mijn relatie niet goed zat.

Verder ook om anders op situaties te reageren, zoals met mijn moeder, het heeft effect en ze is nu veel liever. Ik voel me erg geholpen en zit lekker in mijn vel. Mocht ik toch in een nieuwe relatie tegen dingen aanlopen dan kom ik graag terug”.

R.L. IJsselstein

Wat heb je geleerd in de behandeling?

1) Op te komen voor mezelf
2) eigenwaarde weer terug kunnen vinden
3) via een andere manier naar mezelf kijken, waardoor ik met kleine stapjes toch weer naar mijn eigen behoeftes kon kijken en deze daardoor ook kon accepteren en sommige ook weer tot uitvoering kon brengen. Door bij u te zijn geweest werden dingen voor mezelf ook weer duidelijker, lees: meer goed op een rijtje gezet.

M.T. IJsselstein

Door mijn huisarts werd ik doorverwezen naar een psycholoog omdat het even niet zo lekker liep in mijn leven (lichamelijke klachten, een scheiding, pubers met schoolproblemen en niet verwerkte dingen uit mijn jeugd).

Zo kwam Paul op mijn pad. En er was genoeg stof voor Paul om aan te werken. Tijdens de gesprekken kwamen er steeds meer dingen naar boven die voor mij een verklaring opleverden over waarom ik denk zoals ik denk en doe zoals ik doe. Paul is zeer deskundig en weet precies welke vragen hij moet stellen om tot de kern van het probleem te komen. Hij heeft mij geleerd een andere kijk op bepaalde dingen/situaties te hebben. Echt een eyeopener. Hierdoor voel ik me nu een stuk gelukkiger en kan ik veel meer relativeren. Het was af en toe heel intens en heftig, maar ik heb totaal geen spijt van het pad dat ik heb bewandeld bij Paul. Zoals ik steeds tegen Paul zei; ‘’ik ben vrijwillig gekomen, ik ben door niemand gedwongen’’.

M.S.B. IJsselstein

Ik heb meer inzicht gekregen in mezelf en de wereld om mij heen.
L.v.S. IJsselstein

Ik heb inzichten en het besef gekregen dat mijn continu terugkerende knelpunten als een rode draad door mijn leven loopt. Nu ik dit beter besef en weet waar dit vandaan komt, kan ik makkelijker omgaan met nieuwe knelpunten. Ik ben baas over mijzelf en alleen ikzelf kan er voor zorgen dat ik niet blijf hangen in het verleden. Ik mag en kan zelf bepalen wie ik wil zijn. Als ik mij blijf verstoppen achter vroegere gebeurtenissen blijf ik in die slachtofferrol! Ik vond het fijn dat alles bespreekbaar was en dat ik de ruimte voor mijn emoties kreeg. Hoewel die er tijdens een sessie niet echt uitkwamen, thuis des te meer. Bedankt voor alles Paul!
A.v.d.B. IJsselstein

Ik heb vooral meer inzicht in mijn angststoornis gekregen. Daardoor is het voor mij makkelijker om te relativeren op de moeilijke momenten. Het allerbelangrijkste is dat de stoornis een zwakke plek is, maar dat ik er nu beter mee om kan gaan!
P.V. IJsselstein